De Bosdriehoek

Ons vakantiehuisje is gelegen in het hart van het Park en is geschikt voor 5 personen.  Het huisje is in ons bezit sinds november 2019. In de voorbije jaren werd de chalet volledig gerenoveerd en opgefrist door de vorige eigenaar. In de komende maanden zullen wij langzaam  verder inrichten volgens onze eigen smaak. We houden ook rekening met de verschillende seizoenen en verschillende thema's zoals halloween, kerst, pasen,...  Kortom, gezelligheid gegarandeerd.

We hebben geprobeerd het huisje zo in te richten dat iedereen zich er lekker thuis voelt. Het is van vele gemakken voorzien voor zowel de volwassene als de kinderen. Men kan lekker TV en DVD kijken of zich bezighouden in de speelhoek voor de jongsten. Mocht dat nog niet voldoende zijn dan is er ook nog een WII  aanwezig. Het draadloze WIFI netwerk is eveneens gratis ter beschikking. Er is ook een slee aanwezig om tijdens de wintermaanden op pad te gaan in de sneeuw

Er zijn 2 slaapkamers elk geschikt voor 2 personen. Op de overloop staat nog een éénpersoons bed.

Aan de voorzijde is een gezellig terras met picknick tafel en achter het pand is een ruim kindvriendelijk balkon waar je volop en in alle rust kan genieten!

Ook uw trouwe viervoeter is natuurlijk meer dan welkom. Laat ons dit gewoon even op voorhand weten.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • zoover
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now